Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2011-07-01

„Работилница за бижута” с втора изложба

През тази седмица Сдружение ЗА ТЕБ представи за втори път ръчно изработени бижута от младежи в неравностойно положение. Изложбата бе част от Варненския младежки фестивал Funcity и се проведе на 28 и 29 Юни. Посетители на фестивала, участници и случайни минувачи успяха да разгледат разнообразните ни обеци, гривни и колиета от глина и мъниста. Всеки желаещ получи възможност и да закупи любимото си бижу. Допълнително от 15:00 до 18:30 на 28-и самите творци – Маги, Иван, Криси, Алекс и Стела показваха на посетителите как се изработват бижутата и дори участваха в интервю за Радио Варна. Участие в изложбата макар и не лично , взе и Корнелия Ангелова, друг участник в Работилницата . Нейните уникални творби предизвикаха силен интерес със сложността и прецизността си.
Напомняме на всички, че „Работилница за бижута” е пилотен проект на Сдружение ЗА ТЕБ, който цели да подпомогне младежите да осмислят свободното си време и да ги стимулира да приложат своите идеи и заложби. В него се включиха 6-ма младежи с увреждания, които от Февруари до момента усвоиха различни техники за ръчна изработка на бижута от мъниста и глина. С подкрепата на Валентина Ангелова, Деница Николаева и Кармен Чивиджиян, за кратко време, те изработиха многобройни обеци, гривни и гердани.
Специални благодарности на DJ Sincro, Душан Синадинов и Цветелина Иванова, и доброволците Валентина Ангелова, Деница Николаева и Кармен Чивиджиян . Всички те ни подкрепиха с материали, личен труд и добро настроение. Без тяхна помощ нямаше да се справим. Благодарим!!!
Искаме да благодарим и на всички, които ни посетиха и закупиха някои от артикулите. Събраните средства са предназначени за продължаване на инициативата.
Тези, които не успяха да ни посетят могат да видят нашата колекция в офиса на Сдружение ЗА ТЕБ , на ул. Македония № 157 , от Понеделник до Петък , между 09:00 и 17:30 часа.

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: