Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Новини

2011-04-08

Младежки тренинг на тема „ Ефективна комуникация”, 19 - 21 август 2011

Краен срок: 12 август 2011 г.


Фондация за индивидуално и обществено развитие „Посоки” организира тренинг за комуникативни умения за младежи на възраст от 16 до 25 години. Тренингът е безплатен и е част от инициативата на фондацията за подпомагане на личностното развитие на младежите.
Основната цел на тренинга е подобряване на уменията за ефективна комуникация. Младежите ще се научат да имат себеутвърждаващо поведение, да отстояват по-добре себе си и да постигат своите цели, без да влошават отношенията си с околните. Участниците ще усвоят умения за даване на обратна връзка, така че да могат да защитават интересите си по начин, който осигурява максимална възможност тяхната позиция да бъде чута и разбрана.
Тренингът се провежда с използването на интерактивни методи като ролеви игри и разнообразни активности, които осигуряват освен полезно и приятно прекарване на времето.
Повече информация можете да получите на следните телефони:
0879 696 227
0899 896 227

Източник:FLGR E-Weekly: Издания:Електронен седмичник

Всички новини

 

Коментари:

Няма коментари.

 

Изпрати коментар: