Новини

2017-12-05

Професионалисти и студенти се срещнаха във Варна, за да обсъдят добрите практики в международните професионални мобилности.

“Сдружение ЗА ТЕБ” организира уъркшоп - “Международен трансфер на добри професионални практики”

2017-10-30

Младежки обмени, ЕДС и други неща...

Преди няколко дни имахте възможността да прочетете за младежкия обмен в Кранево, където накратко представихме участниците от Варна. Сега имате възможност да се запознаете с един от тях.

2017-10-05

"Пътуването върви по нови хоризонти" - изключителен Младежки Обмен в Кранево, България.

Миналата седмица Сдружение ЗА ТЕБ беше домакин на един чудесен международен младежки обмен, който се състоя в Кранево. Нашата доброволка Дариа се включи в проекта и сподели впечатленията си от него.

Всички новини

Анкета

От къде се информирате за безплатните услуги за хора с увреждания?

От познати и приятели
20.0%
От медиите
0%
От интернет
40.0%
От Дирекция социално подпомагане
40.0%
Не знаех,че има безплатни услуги
0%

Предишни анкети

Проекти и Програми

Доброволец-Черноморец

Доброволец-Черноморец е проект за почистване на популярните неохраняеми плажове около Варна като се наблегне на една от най-популярните местности за плажуване и къмпигуване - Черноморец.

Инициативата включва 20 млади доброволци на възраст между 15 и 29 години.

Основна цел на Доброволец-Черноморец е да подобри възможностите за социална интеграция на местни младежи чрез включването им в доброволчески дейности.

Допълнително с дейностите по проекта се популяризира неформалното образование и доброволчеството като метод за придобиване на нови умения, надграждат се съществуващите практики за полагане и управление на доброволен труд в България, и се стимулира активно екологично поведение у младите хора.


Този проект се реализира с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта 2011-2015, Подпрограма 3 Младежка доброволчество, администрирана от Национален център „Европейски младежки програми и инициативи”. Съдържанието на настоящата брошура не отразява позицията на Национална програма за младежта 2011-2015 или НЦЕМПИ